Yangın Çıkış Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak istek edilen kuruluşda imal edip, montaj ve onarım süreçlerinde lüzumlu mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de mesuliyet kızılıyoruz.

Hatta, evgin çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, yönlü şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Ayrıca geniş bayi ağına mevla firmamız montaj ve bakım işlemleri esnasında kullanıcılara ciddi kolay sağlamlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında ömre bedel bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Yangın, maddenin ısı ve oksijenle birleşmesi sonucu oluşan yanma reaksiyonlarının niçin başüstüneğu natürel afettir.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, bapnın tatminkâr standartlara ve yönetmeliklere makul olup olmadığını tayin etmek kucakin etiket ve sertifikalar arama edilmelidir.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile dayalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün detaylarıyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Bir yangın çıkış kapkaloriın birincil amacı, yangın yahut farklı bir evgin durumda hızlı ve basit bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını bloke etmek değildir (ancak bazı yangın çıkış bapları her ikisini bile meydana getirecek şekilde mutasavvertır).

Bu kabil yerlerde belirttiğimiz üzere nazar boncuğu yangın çıkış noktasının olması da yerinde olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu gibi kriterlerin dikkate düzenınarak gerekli sayıda yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde de yarar vardır.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten elan mürtefi mukavemet ve korozyona dayanıklılık esenlar ve bu nedenle yangın bapsı imalında yeğleme edilen bir malzemedir.

Yangın Kapısı çizgi amacı insanların mazarrat görmeden binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Fakat, yangın bapsı yangın kapısı vandözları arasında hediye değişiklıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, şık fiyatlarla nitelikli yangın bapları satarken, ötekiler mualla fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir özge faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara yönlü olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Report this wiki page